Screenshots

Description

Nu lăsa visurile să fie doar visuri! Transformă-ți ideile și aspirațiile în rezultate concrete cu Agenda Visurilor.

Agenda Visurilor - este un instrument de selfcoaching, un GPS pentru succesul tău, care îți menține concentrarea și îți stimulează gândirea și introspecția.

Prea mulți oameni sunt permanent preocupați de problemele lor, de ceea ce nu-și doresc în viața lor, în loc să-și direcționeze energia către soluții, către ceea ce vor. Începe de astăzi să îți notezi gândurile, motivațiile și aspirațiile cu ajutorul celor 7 module ale Agendei Visurilor:

VISUL MEU ESTE!
Scrisul este prima și cea mai simplă formă de materializare a visurilor tale. Așa că ia-ți timp și notează-ți tot ce îți dorești să se realizeze!

SUNT INSPIRAT!
Zilnic, suntem înconjurați de idei care sunt prezente în Univers. Capturează-le pe toate care îți apar, cu ajutorul celui de-al doilea modul al Agendei Visurilor.

EU SUNT!
Definește ce fel de OM ar trebui să devii pentru a avea ceea ce îți dorești. A avea presupune a face și a fii într-un anumit fel.

CEC!
Folosește reprezentări de impact ale scopului tău pentru a-ți amplifica reușita.

ÎMI PROMIT!
Cu toții avem uneori nevoie de acea motivație care să ne facă să acționăm. Setează-ți „ceasul oportunităților” la orice oră crezi că ai nevoie de un gând bun și bucură-te de o nouă porție de bună dispoziție!

MULȚUMESC!
În drumul spre realizarea visului tău, arată-ți aprecierea față de cei din jur. Astfel, vei fi mai împlinit și vei crea o stare de bine care te va propulsa mai aproape de obiectivele tale.

ACȚIONEZ!
Doar să vrei nu este de ajuns. Este absolut necesar să-ţi imaginezi totul cu lux de amănunte, iar apoi să întreprinzi acţiunile elementare şi implicite care să te poarte spre viziunea ta. Nu mai aștepta, setează-ți zilnic mici obiceiuri care să îți transforme aspirațiile în realitate.

Inspirată de panoul de obiective, Agenda Visurilor este o aplicație care a dus acest concept la următorul nivel și l-a pus în buzunarul tău. Fie că ești la birou, acasă, sau în trafic, te poți lăsa inspirat, deoarece ai acces la aplicație de pe orice dispozitiv: într-un browser, pe tabletă sau smartphone - Android & iOS.

Agenda Visurilor este un instrument dezvoltat de doi membri certificați John Maxwell Team, pasionați de dezvoltarea personală și profesională.
Tehnica scrierii visurilor, metodă testată și aplicată de toți oamenii de succes, a dat naștere acestei aplicații utile celor care cred cu adevărat în evoluția lor și vor să-și manifeste potențialul infinit. Pentru că aspirațiile oamenilor poartă cu ele mareață conștiință!

Pentru că așa cum îți imaginezi viitorul, așa el va fi!
Ce aștepți de la viață, ce să ducă mai departe ai tăi copii?

În tine se află ale tale gânduri creatoare! Tu ce faci azi pentru visul tău?
Vezi mai multe despre Agenda Visurilor pe www.agendavisurilor.ro.

App Privacy

The developer, SoftExpert Mobility, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like