Dosta je bilo 17+

Aleksandar Radivojevic

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Mi smo pokret pristojnih ljudi. Naš cilj je Srbija u kojoj se rado i lepo živi.

Pokret "Dosta je bilo" osnovan je 27. januara 2014. godine, četiri dana nakon što je njegov osnivač Saša Radulović sa svojim timom dao ostavku na mesto ministra privrede u Vladi Republike Srbije.

Odlučuje da postane opozicija sistemu koji je duboko ukorenjen u Srbiji poslednje tri decenije i postaje prepoznatljiv kako po nazivu pokreta, tako i po britkim porukama i novim terminima koje uvodi u politički diskurs: partokratija, partijsko-parazitski sistem, burazerska ekonomija, koji ubrzo pronalaze mesto i u svakodnevnom diskursu. Ubrzo nakon toga, 2016. godine sa malim budžetom i dobrom internet kampanjom, DJB postaje parlamentarna stranka i najveća opoziciona grupa u parlamentu Srbije. I danas smo na istom putu, nepokolebljivi i veoma uporni u želji da promenimo sistem. Jer mi ne odustajemo, mi smo DJB.

Pred vama je aplikacija DJB, verovatno i jedina politička platforma u Srbiji u ovom trenutku, koja će vam dati nove poglede na svet i aktuelna politička dešavanja.

App Privacy

The developer, Aleksandar Radivojevic, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Food & Drink
Food & Drink
News
Productivity
Lifestyle
Lifestyle

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News