Screenshots

Description

De GCC Sybrook app is speciaal ontwikkeld voor alle leden van de vereniging G&CC ’t Sybrook. Ideaal voor het bekijken van het laatste nieuws, het inschrijven voor wedstrijden, het boeken van een starttijd en het bekijken van de actuele baancondities. Ook de klassementen van de Maandbeker en Heerencup zijn via de Sybrook app eenvoudig te raadplegen.

• Blijf via de nieuwspagina op de hoogte van al het laatste nieuws.
De GCC Sybrook app heeft een live koppeling met onze populaire website. Al het laatste nieuws verschijnt direct op de nieuwspagina van de app. Zo mis je helemaal niks meer!

• Schrijf je via de app in voor alle wedstrijden
Van de Maandbekers tot de Heerencup of het Seniorenconvent. Inschrijving kan eenvoudig via de nieuwe Sybrook app. De app van GCC Sybrook heeft een live koppeling met Proware. Je hoeft dus niet meer het Internet op en ook het opnieuw inloggen hoeft niet meer. Het kan niet makkelijker!

• Bekijk de laatste ranglijsten van de Heerencup en het Maandbeker klassement
De Maandbeker en Heerencup kennen beiden een klassement en dat is via app makkelijker te bereiken dan ooit!

• Blijf op de hoogte van de actuele baancondities
Is de baan qualifying? Zijn er zomer- wintergreens? Mag je met de buggy door de baan, of moeten ze verplicht op de paden blijven? De actuele baancondities vertellen het u.

• Boek een starttijd via een live koppeling
De app is niet compleet zonder de mogelijkheid tot het boeken van een starttijd. Gelukkig was het nog nooit makkelijker: open de app, klik op “reserveer starttijd”, kies je tijd en golfen maar!

What’s New

Version 2.1

starttijd boeken fix

App Privacy

The developer, S.M. Lentfert, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like