Screenshots

Description

Så nemt er det!
KOKKENS hverdagsmad har opskriften på, hvordan du sparer tid, slipper for at handle og stadig forkæler familien med sund og spændende aftensmad hver aften, mandag til torsdag.

Vores kokke laver sund aftensmad klar til dig og pakker det i bokse til 4 ugedage (mandag – torsdag), vedlægger en serveringsvejledning og sørger for, at kokkekassen bliver leveret hjemme hos dig. Det eneste du selv skal gøre er at varme, snitte grøntsager og anrette maden – i løbet af maks. 20 minutter står maden på bordet.

Sunde retter
Vores kokke gør sig umage for at lave sund og varieret mad, der lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Hver uge får du fire forskellige retter. Vi bestræber os på at lave en afvekslende madplan fra uge til uge. Vi bruger så vidt muligt økologiske råvarer og prioriterer fuldkorn. Bryder du dig ikke om fuldkornsris eller -pasta, kan du ændre i din bestilling, så du får den variant, du foretrækker.

Mandag er der altid fisk på menuen, så fisken stadig er frisk. KOKKENS hverdagsmad har dermed sørget for, at du får en af to anbefalede fiskedage om ugen.

Børnevenlig mad
KOKKENS hverdagsmad er mad for hele familien. Mange af de retter, som du får i kokkekasserne, er danske klassikere som f.eks. boller i karry, tarteletter eller frikadeller. Er der en af retterne i ugens menu, som ikke passer til din familie, laver vi hver uge to ekstra retter, som du kan ændre til eller tilkøbe.

Bestil din kokkekasse på www.kokkenshverdagsmad.dk. Download APP’en og se, hvordan du tilbereder dagens menu.

Brug app’en til:
- Se anvisninger til opvarmning og servering af dagens menu
- Vurdere dagens menu
- Give kommentarer
- Uploade billeder


Ved at downloade og bruge denne app, accepterer du vores købsbetingelser og cookie-politik (https://www.kokkenshverdagsmad.dk/information/kobsbetingelser/)

What’s New

Version 1.2.18

Fjernet Delikatesse knappen

App Privacy

The developer, Catering Danmark, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like