iPhone Screenshots

Description

Met de Werkbon App, een verlengstuk van de module Service en Onderhoud, kunt u digitaal informatie uitwisselen via een telefoon of tablet van uw medewerkers buiten.

De Werkbon App is geschikt voor bouwbedrijven die service en onderhoud opdrachten uitvoeren en op eenvoudige wijze hun papieren Werkbon willen vervangen door een mobiele Werkbon.
Uw vakman kan op locatie direct een bon laat aftekenen door de klant of bewoner, een foto bij de Werkbon toevoegen, de tijd wordt geregistreerd én er is meteen inzichtelijk welk materiaal de vakman verbruikt heeft. Daarnaast is het ook nog eens professioneel. Het grootste voordeel is de integratie van de Werkbon App met de module Service en Onderhoud die op kantoor gebruikt wordt. Vakmannen krijgen de juiste informatie mee op de Werkbon en alle ingevoerde informatie (zoals uren, materialen en foto’s) komt automatisch weer beschikbaar in de KRAAN bouwsoftware op kantoor.

Hieronder de eigenschappen op een rij:
• Eenvoudig in gebruik
• Registratie tijd en materiaal
• Integratie met KRAAN bouwsoftware
• Foto’s archivering
• Handtekening klant of bewoner

What’s New

Version 1.127

Voer nu de voortgang in, zet werkbonnen in de wacht of stuur ze direct terug naar kantoor. Ook het aanmaken van nieuwe werkbonnen kan nu direct vanuit de app.

App Privacy

The developer, Kraan Bouwcomputing B.V., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like