iPhone Screenshots

Description

Ani de studiu, conectarea permanentă la cele mai inovatoare ingrediente și tehnologii din domeniul industriei cometice și o dragoste infinită pentru îngrijirea pielii ne-au adus în atenția dumneavoastră!

Prin intermediul aplicației Plush folosim datele pe care le furnizați prin completarea unui chestionar și o poză cu tenul pentru a vă putea sugera o rutină personalizată pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Fie că ați decis recent să vă schimbați rutina de îngrijire, fie că vă doriți să preluați controlul asupra aspectului tenului dumneavoastră, am încercat să compunem cele mai optime rutine care să vă ajute să obțineți rezultatul dorit, dar în același timp să trezească emoția descoperirii texturilor formulelor Plush.

Frumusețea nu înseamnă perfecțiune, frumusețea înseamnă privirea unei tinere rușinată de faptul că prietenii fac glume pe seama faptului că ea are imperfecțiuni pe ten, deși ea este frumoasă și nu știe acest lucru. Frumusețea înseamnă zâmbetul “ciufulit” de dimineață când vă treziți nemachiate lângă iubitul sau soțul dumneavoastră, care vă consideră superbe, este încrederea unui părinte care încearcă să găsească soluții pentru imperfecțiunile tenului copilului său, despre care știe că este o tânără superbă sau un tânăr superb și fără complexe. Frumusețea vine din cum ne percepem și cum ne percep cei din jur.

Pentru a onora cu respect și reverență încrederea tuturor clienților Plush care merită pentru exigența și încrederea lor, doar superlativul, ne-am dorit să dezvoltăm această idee – aplicația Plush.

Acest serviciu ușor de utilizat (direct de pe telefonul mobil) și gratuit constă în atașarea unei fotografii (tip selfie) pentru a genera și a construi o rutină adaptată necesităților tenului dumneavoastră. După atașarea pozei cu tenul și completarea chestionarului, în funcție de preferințe, vi se sugerează o rutină personalizată de îngrijire a tenului cu produsele Plush sau vi se pot prepara, la cerere, produse customizate în funcție de necesitățile particulare ale tenului dumneavoastră. Această rutină este disponibilă în format PDF și poate fi salvată direct în telefon. În plus, aveți acces la istoricul rutinelor direct din contul dumneavoastră.

What’s New

Version 1.3

Optimizari si imbunatatiri generale

App Privacy

The developer, XFactorApp, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like