Screenshots

Description

Dyrk yoga, hvor du er med Ro Yoga - dit personlige online-yogastudie. Som medlem har du ubegrænset adgang til vores evigt voksende yogaunivers - så kan du nemt styrke velværet i krop, sind og sjæl, hvor og hvornår det end passer ind i din hverdag. Om du er nybegynder eller øvet, søger bevægelse eller hvile, har 20 eller 50 minutter, så finder du på Ro Yoga noget der passer til dig.

NEM & TRYG HJEMMEYOGA
Med Ro Yoga kan du nemt og trygt dyrke yoga i din stue eller på farten. Din underviser, Simone, guider dig sikkert igennem og inspirerer til at udfordre dig selv, hvor du kan, og tage en pause, når du har behov for det.  Hvornår end du vil.

TAG DIN PRAKSIS MED DIG
Du skal bare have en måtte, gulvplads, og internetadgang - så er du godt i gang. Du kan bruge Chromecast til at afspille på dit TV - nemt og enkelt!

NYT INDHOLD HVER UGE
Vores yogaunivers vokser med nye videoer hver uge, så du nemt kan finde noget til dit behov. Stilarten er hovedsageligt Hatha/Vinyasa og Yin yoga, og du finder også masser af afspændinger og meditationer.

MEDITATIONSTIMER
Få hjælp til blidt at blive hentet tilbage til verden, når din meditation skal slutte, efter alt fra 5 til 60 minutter. Du kan vælge mellem lyden af 4 dejlige klangskåle. Kan også prøves som gæst.

PERSONLIGT UNIVERS
Hos Ro Yoga er du som medlem vores 1. prioritet. Derfor har du mulighed for at stille spørgsmål relateret til din praksis, og du kan komme med ønsker til nye videoer.

Har du spørgsmål, kommentarer eller feedback? Så vil vi elske at høre fra dig! Fang os på mailto:support@royoga.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

What’s New

Version 1.0.3

Så er jeres yndlings app-udvikler på banen igen!

I den her omgang kommer der nogle små generelle app-forbedringer

Vi har blandt andet rettet en irriterende fejl, hvor appen fryser efter man har haft en video i fuldskærm

Happy flows og namaste !

Information

Provider
Simon Stenbaek Vendelbo
Size
43.3 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like