Screenshots

Description

Grannsamverkan – En brottsförebyggande metod
Grannsamverkan är en metod för att göra bostadsområden mindre attraktiva för brottslig verksamhet genom ökad uppmärksamhet från de boende i området samt kunskap om hur man skyddar sig, vilket avskräcker och försvårar för tjuven.
Appen från SSF Stöldskyddsföreningen är till för att underlätta Grannsamverkan. Den sprider kunskap om Grannsamverkan och förenklar kommunikation. Appen förenklar för redan etablerade grupper och ger information till intresserade om hur man startar Grannsamverkan i nya område. I Appen ges aktuella råd om hur man bäst skyddar sig, sitt hem och värdesaker. Poliser kan enkelt beställa material, komma åt filmer och broschyrer, få in tips samt kommunicera ut information till sina Grannsamverkansområden.
Appen är framtagen med stöd av intressenterna i Samverkan mot brott (SAMBO) som är en organisation bestående av Polisen, försäkringsbolagen Folksam, Länsförsäkringar, If, Trygg Hansa, Moderna Försäkringar, ICA Försäkring, SSF Stöldskyddsföreningen, Brottsförebyggande rådet (Brå), Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), Hyresgästföreningen, Riksbyggen och Villaägarna, som alla verkar för att skapa ett tryggare boende.

What’s New

Version 1.1.0

Sökkartan har optimerats.
Skicka inbjudningar kan nu göras till flera e-postadresser.
Annars, små korrigeringar.

Information

Provider
SSF Service AB
Size
52.7 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Swedish

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© SSF Stöldskyddsföreningen
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like