Istantanee iPhone

Descrizione

Alle informatie voor reizen in Europa in 1 handige app, exclusief voor ANWB-leden: Verkeersinformatie, verkeersregels, tol, brandstof, verplicht in de auto, lokale noodnummers, tips bij diefstal of verlies, een taalgids en meer. Gebruik de app in de voorbereiding, onderweg en op je bestemming.

Kies een van de 43 landen en bekijk alles op 1 plek, of stel je vraag aan ANWB (Experts). Als je wilt sturen we je meldingen bij incidenten. En als het nodig is bel je vanuit de app direct met de ANWB Alarmcentrale of een lokale hulpdienst (politie, brandweer, ambulance). De app toont daarbij je locatie op je scherm.

Kortom, veel nuttige ANWB informatie en handige functies voor een zorgeloze vakantie. Ideaal voor een autovakantie, stedentrip, op de camping, wintersport, etc. De app is grotendeels zonder internet (offline) te gebruiken. Download nu de app en ga wegwijs op reis!

Exclusief voor leden

Om de app te gebruiken moet je lid zijn van de ANWB en een ‘ANWB account’ hebben. Heb je nog geen account, dan maak je die gemakkelijk aan via de app.

Over ANWB
ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming. Met persoonlijke hulp, advies en informatie, ledenvoordeel en belangenbehartiging. Dat zie je ook terug in onze apps! Probeer ook eens een van de andere ANWB apps.

ANWB apps in het verkeer
ANWB vindt dat afleiding in het verkeer door gebruik van smartphones moet stoppen. Bedien deze app dus niet terwijl je rijdt.

Heb je vragen over deze app? Stuur deze dan naar appsupport@anwb.nl o.v.v. Vakantiehulp app.

Novità

Versione 1.5.13

Bedankt dat je onze app gebruikt. Tevreden over de app? We zijn blij met je beoordeling. Heb je vragen over de app? Mail ze gerust naar appsupport@anwb.nl

Nieuw in deze update:
• Enkele kleine verbeteringen en bugfixes

Maak er een mooie dag van!

Privacy dell’app

Lo sviluppatore, ANWB, non ha fornito a Apple dettagli sulle proprie procedure per la tutela della privacy e il trattamento dei dati. Per ulteriori informazioni, consulta l’informativa sulla privacy dello sviluppatore.

Dettagli non forniti

Lo sviluppatore dovrà fornire dettagli sulla privacy quando pubblicherà il prossimo aggiornamento dell’app.

Informazioni

Fornitore
ANWB
Dimensione
73.9 MB
Categoria
Viaggi
Compatibilità

Richiede iOS 9.0 o versioni successive. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch.

Lingue

Inglese, Olandese

Età
4+
Copyright
Prezzo
Gratis

Supporto

  • Wallet

    Trova tutti i tuoi pass, i biglietti, le carte regalo e molto altro in un unico posto.

  • “In famiglia”

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.

Altre app di questo sviluppatore

Ti potrebbe piacere