Benefit Mobile 12+

Edenred

Progettata per iPad

    • Gratis

Screenshot

Descrizione

Bine ai venit! Aici găseşti toate beneficiile extrasalariale acordate de compania ta, alături de mii de oferte speciale şi beneficii flexibile pe care le negociem zi de zi pentru tine. Le poţi alege în funcţie de bugetul alocat de angajatorul tău şi nevoile tale, cu doar câteva click-uri.
Ce avem în meniu? În funcţie de planul achiziţionat de compania la care lucrezi, poţi avea acces la următoarele secţiuni:
Beneficii fixe
Aici găseşti informaţii despre beneficiile fixe oferite de angajatorul tău. Ele nu pot fi anulate, schimbate sau alese, fiind parte din pachetul de bază.
Beneficii flexibile
Acestea pot fi achiziţionate folosind bugetul pus la dispoziţie de către angajatorul tău. Tot ce ai de făcut este să alegi ce ţi se potriveşte mai bine.
Oferte speciale
Cui nu-i plac? Avem sute de oferte speciale, împărţite în categorii de interes. Aceste oferte pot fi de două tipuri: cele sub forma unui discount, care nu necesită buget (voucher sau cod de reducere) şi cele care pot fi achiziţionate din bugetul tău, cu reduceri considerabile.
Wellbeing by SanoPass
O secţiune specială, în care am adus laolaltă servicii precum Fitness, Medical, Mental Health, Telemedicină şi Nutriţie, în parteneriat cu SanoPass. Poţi accesa MedicU, o premieră în România, un sistem de verificare a simptomelor bazat pe Inteligenţă Artificială. Cu ajutorul lui, îţi poţi evalua rapid starea de sănătate completând un chestionar de evaluare a simptomelor.
Din contul tău poţi vizualiza uşor situaţia soldului, comenzile, poţi schimba parola şi poţi adăuga diverse carduri de fidelitate.

Novità

Versione 1.1

Ultima noastră actualizare include remedierea unor erori minore și îmbunătățirea interacțiunii cu utilizatorul.

Bucură-te de experiența Benefit!

Privacy dell’app

Lo sviluppatore, Edenred, ha indicato che le procedure per la tutela della privacy dell’app potrebbero includere il trattamento dei dati descritto di seguito. Per ulteriori informazioni, consulta l’informativa sulla privacy dello sviluppatore.

Dati collegati a te

I seguenti dati possono essere raccolti e collegati alla tua identità:

  • Acquisti
  • Informazioni finanziarie
  • Informazioni di contatto
  • Contenuti dell’utente
  • Cronologia delle ricerche

Dati non collegati a te

I seguenti dati possono essere raccolti ma non vengono collegati alla tua identità:

  • Identificativi
  • Diagnosi

Le procedure per la tutela della privacy possono variare, per esempio, in base alle funzioni che usi o alla tua età. Ulteriori informazioni

Altre app di questo sviluppatore

Cibi e bevande
Stili e tendenze
Utility
Produttività
Shopping
Finanza

Ti potrebbe piacere

Finanza
Finanza
Finanza
Finanza
Finanza
Finanza