Istantanee

Descrizione

Met Blendle heb je toegang tot de beste journalistiek uit binnen- en buitenland.

Iedere dag kiest onze onafhankelijke redactie stukken uit die bij je leesvoorkeuren passen, of kies zelf wat je leest: je mag onbeperkt door tijdschriften zoals Quote, Quest, Happinez, &C, Voetbal International, Vogue, HP/deTijd, Nieuwe Revu en Panorama bladeren.

Ook lezen we drie keer per dag de opvallendste verhalen aan je voor. Handig voor in de auto, tijdens het sporten, of vlak voor het slapen. Iedere avond staat er namelijk een Bedtime Story klaar om lekker bij in slaap te vallen.

Blendle is de eerste maand helemaal gratis, zodat je het eerst rustig kunt proberen. Op Blendle zie je nooit advertenties!

=======================

MAAR WAT KRIJG IK DAN PRECIES?

• Onbeperkt tijdschriften lezen - Blader door je favoriete tijdschriften, tientallen toptitels zijn beschikbaar. Blader of scroll door complete jaargangen.

• Dagelijks krantenoverzicht - Iedere dag 20 verhalen die aansluiten bij je leesvoorkeuren. Mét een aanbeveling waarom wij denken dat dit artikel de moeite waard is. Beschikbaar in de app, maar ook als nieuwsbrief. Als je wilt, ontvang je ook Engelstalige stukken uit bijvoorbeeld The New York Times en TIME.

• Luister naar artikelen - Drie keer per dag maken we een audioshow met de opvallendste verhalen. Altijd voorgelezen door échte voorleesstemmen. Én een verhaaltje voor het slapengaan!

• Volg je interesses - Er staan miljoenen verhalen in ons archief, iedere week bundelen we er drie in onze ‘Blendle Collecties’ speciaal voor jou. De beste columns, verhalen over voeding, reizen en het klimaat staan voor je klaar.


• Doorzoek het archief - Meer dan drie miljoen artikelen zitten in ons archief. Zoek op titel, auteur, rubriek of zoekwoord.

• Leeslijst - Nu geen tijd om een artikel te lezen? Zet ‘m op je leeslijst om ‘m altijd bij de hand te hebben. Je leeslijst kun je ook op de website raadplegen.

=======================

WAT ZEGGEN MENSEN OVER BLENDLE?

Arjan: “De laatste weken luister ik op de fiets veel naar Blendle Audio en kom ik goed geïnformeerd aan op mijn werk. Dat is een mooie start van de dag!”

Evelien: “Leuke manier om artikelen uit mijn interessegebied uit verschillende bladen op deze manier te kunnen lezen.”


Boudewijn: “De keuze van de artikelen is altijd interessant voor mij. En omdat ik veel in het buitenland zit is dit voor mij een goede manier om op de hoogte te blijven van het nieuws (en achtergrondinformatie) uit Nederland.”

===

De eerste maand is Blendle Premium gratis, daarna kost Blendle 9,99 per maand. Opzeggen kan op ieder moment.

Novità

Versione 9.5

Je kunt vanaf nu gratis een artikel delen met een vriend(in) die nog geen Blendle heeft. Onderaan ieder artikel zie je nu een blok om een artikel direct te delen.

Zoekresultaten met krantencredits kun je nu verbergen. Je ziet dan alleen resultaten die zijn inbegrepen bij Blendle Premium.

In de Ontdek-tab zie je bij een krant/tijdschrift nu een blok met leestips van de redactie.

We hebben drie extra standen toegevoegd aan de afspeelsnelheid van Blendle Audio: 0.75 - 1.25 en 1.75.

Valutazioni e recensioni

5.0 su 5
1 valutazione

1 valutazione

Informazioni

Fornitore
Blendle BV
Dimensione
138.3 MB
Categoria
News
Compatibilità

Richiede iOS 11.0 o versioni successive. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch.

Lingue

Inglese, Olandese, Tedesco

Età
17+
Rara/Moderata dissacrazione e humour nero
Raro/Moderato contenuto adatto a un pubblico adulto
Raro/Moderato contenuto medico/terapeutico
Raro/Moderato contenuto relativo ad alcol, tabacco o stupefacenti
Rara/Moderata violenza realistica
Rara/Moderata violenza in cartoni animati o fantasy
Raro/Moderato contenuto horror/paura
Accesso web senza restrizioni
Copyright
Prezzo
Gratis
Acquisti in-app
  1. Top up 10,99 €
  2. Blendle Premium met trial 9,99 €
  3. Blendle Premium 12,99 €

Supporto

  • “In famiglia”

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.

Ti potrebbe piacere