Historical War Tracker 12+

Stefano van Poelgeest

Progettata per iPad

    • 14,99 €

Screenshot

Descrizione

Historical War Tracker, de APP om makkelijk en snel locaties uit de geschiedenis terug te vinden! (WWII / WWI en meer!), meerdere landen waaronder: Nederland/Frankrijk/Denemarken/Duitsland/Belgie/Noorwegen.

Het moeilijk vinden van locaties behoort tot de verleden tijd, haal meer uit je vakanties / dagjes uit door minder tijd te besteden aan het zoeken, en meer tijd aan het bekijken! (dus geen geknoei meer met moeilijk leesbare en vaak incorrecte kaarten).

Vergeet wat je tot nu toe weet, door 25 jaar onderzoek en door een team van 30+ actieve mensen beheren wij de grootste database met bunkers en andere oorlogsgerelateerde locaties, wij zijn dit alles aan het verwerken in de APP en zitten nu al op 70.000+ locaties, dit is ongeveer 65% van wat wij weten en ook van wat erin komt (we gaan met diverse mensen bijna elke dag op pad om locaties op te zoeken en te verwerken in de app, regelrecht vanuit de duinen, voor de beste resultaten!).

Nooit eerder vertoonde/gepubliceerde bunkers komen in de App, locaties die vrijwel NIEMAND weet, en jij kunt ze bezoeken met de app.

De Atlantikwall is nog nooit op zo'n duidelijke / informatieve manier gedocumenteerd, je kunt jezelf straks een "bunkerexpert" noemen na het gebruik van de App, je weet alle locaties inclusief de functie/status etc.


Wij beheren de grootste database met bunkers en andere oorlogsgerelateerde locaties, wij zijn dit alles aan het verwerken in de app en zitten nu al op 70.000+ locaties, dit is ongeveer 60% van wat wij weten en ook van wat erin komt (we gaan met diverse mensen bijna elke dag op pad om locaties op te zoeken en te verwerken in de app, regelrecht vanuit de duinen, voor de beste resultaten!).

De App laat een kaart met satellietbeelden zien en daarop worden plaatsmarkeringen(locaties) afgebeeld, waar je direct op af kunt lopen/rijden etc.

Must have app voor de fortificatie liefhebber, eenmaal gekocht kun je de app altijd gratis blijven gebruiken en alle toekomstige updates inclusief nieuwe locaties en kaarten etc blijven gratis!!

Door gebruik te maken van realtime GPS updates kun je locaties tot op een nauwkeurigheid van 5 a 10 meter naderen, en dit over heel Europa.


Het verhaal achter de Applicatie:


De Haagse Bunker Ploeg is een groep van echte bunkerliefhebbers die al bijna meer dan 25 jaar onderzoek doet naar Duitse verdedigingswerken, voornamelijk in Den Haag en Scheveningen, maar ook ver daar buiten, en zelfs in het buitenland!

Het onderzoek richt zich er op om de ontbrekende verdedigingswerken te lokaliseren(GPS) en te identificeren, d.m.v oude kaarten en bodemradars en of een prikstok wordt de locatie en het type en de huidige status van het werk bepaald, waarna alle bevindingen gedeeld worden op de site en in de app.

Met nadruk willen wij ons distantiëren van 'bunkergravers' die geen respect tonen voor de bunkers en de natuur.
Steeds vaker worden wij geconfronteerd met de rommel die anderen achterlaten.
Het open laten liggen van gaten levert een gevaar op voor zowel mens en dier.
Een werk(bunker etc) die open ligt is zeer vatbaar voor vandalisme.
Bovendien kan een gemeente bij te veel overlast tot sloop besluiten.
Dus verzoeken wij een ieder die besluit een bunker te openen en of te lokaliseren via de app hier rekening mee te houden.
Als iedereen zijn troep netjes opruimt kunnen we nog lang van de verdedigingswerken genieten!

We hopen dat jullie veel plezier beleven met de app, kom je een fout tegen dan kun je dit mailen naar:

contact@historicalwartracker.com

Novità

Versione 3.2

BunkerApp - Wordt geupdate door middel van een intern updatesysteem!

Privacy dell’app

Lo sviluppatore, Stefano van Poelgeest, ha indicato che le procedure per la tutela della privacy dell’app potrebbero includere il trattamento dei dati descritto di seguito. Per ulteriori informazioni, consulta l’informativa sulla privacy dello sviluppatore.

Dati collegati a te

I seguenti dati possono essere raccolti e collegati alla tua identità:

  • Informazioni di contatto

Dati non collegati a te

I seguenti dati possono essere raccolti ma non vengono collegati alla tua identità:

  • Posizione
  • Diagnosi

Le procedure per la tutela della privacy possono variare, per esempio, in base alle funzioni che usi o alla tua età. Ulteriori informazioni

Supporto

  • In famiglia

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.

Altre app di questo sviluppatore

Ti potrebbe piacere

Viaggi
Viaggi
Viaggi
Navigazione
Viaggi
Viaggi