Istantanee iPhone

Descrizione

Met deze JAAP app, speciaal ontwikkeld voor iOS, zoek je met je criteria naar alle huizen in Nederland. JAAP verzamelt essentiële informatie over de tijd dat een huis wérkelijk te koop staat en wat de vraagprijsontwikkeling is geweest: de app toont je dus belangrijke details over alle woningen die je niet in andere huizenapps kunt vinden.

Bekijk de resultaten van je zoekopdracht in een overzichtelijke lijst of op de kaart. Sla de huizen op in je favorieten, zodat je ze gemakkelijk op een later tijdstip opnieuw kunt bekijken. Wil je een specifieke zoekopdracht in de gaten houden voor nieuwe woningen die voldoen aan je voorwaarden? In de JAAP app sla je deze op als zoeklijst!

Interesse in een woning? Dan kun je via de bezichtiging-knop rechtstreeks een afspraak maken met de makelaar. Het telefoonnummer van de betreffende makelaar staat ook bij de woningadvertentie vermeld.

Novità

Versione 2.7

Diverse problemen opgelost en finetuning in de app doorgevoerd. Bovendien is het makkelijker geworden om uit te vinden of je een woning wel of niet kunt betalen.

Valutazioni e recensioni

4.0 su 5
6 valutazioni

6 valutazioni

Informazioni

Fornitore
JAAP.NL B.V.
Dimensione
36.8 MB
Categoria
Economia
Compatibilità

Richiede iOS 9.0 o versioni successive. Compatibile con iPhone, iPad e iPod touch.

Lingue

Inglese

Età
Classificazione: 4+
Copyright
© JAAP.NL BV
Prezzo
Gratis

Supporto

  • “In famiglia”

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.