Ora News 12+

Te paret per lajmin e fundit‪.‬

MediaDesk Albania

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

TV Ora News është televizion lider në tregun e medias informative me një eksperiencë dhe kontribut 15 vjeçar në shërbim të shqiptarëve, kudo që jetojnë brenda dhe jashtë kufijve.

Channel One shpk - Rr."Aleksander Moisiu" Nr 76, Tirana, Albania
NIPT: K12412002L
Registered at Tirana, Albania

What’s New

Version 1.6

Quality of life improvements.

App Privacy

The developer, MediaDesk Albania, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Shopping
Magazines & Newspapers
News
News
News
Magazines & Newspapers

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News