Istantanee iPhone

Descrizione

Werkwijze:
------------
1: Wijs een bestelling toe aan een bezorger in de Sitedish Kassa
2: De bezorger ontvangt een pushbericht, en ziet bezorgingen die hij/zij moet doen
3: In de BezorgApp kan een bezorging ingezien worden, en is de belangrijkste bezorginformatie beschikbaar: bezorgadres, telefoonnummer, betaalwijze, nieuwe klant ja/nee etc.
4: Wanneer de bezorging gestart wordt in de app, kan een routebeschrijving geopend worden. Tevens wordt de locatie van de bezorger naar de Sitedish Kassa gestuurd, zodat de restauranthouder op de plattegrond een bezorger kan volgen.
5: Wanneer de bezorger in de app aangeeft dat de bestelling geleverd is, wordt op de plattegrond zichtbaar dat de bezorger weer op de weg terug is, zodat de volgende bestelling klaargezet kan worden!

Algemeen:
------------
De Sitedish Bezorgapp is ervoor gemaakt om het werk van bezorgers én restauranthouders makkelijker te maken. Bezorgers hebben een overzicht van alle bezoringen (zowel afgerond als nog te doen), en zien in één oogopslag de belangrijkste informatie van een bestelling. Ook is er een routebeschrijving beschikbaar voor elke bezorging.

Restauranthouders zien op één plattegrond alle bestellingen en bezorgers. Ook is te zien welke bezorger naar welk bezorgadres onderweg is, of dat de bezorger op weg terug naar het restaurant is.

De Sitedish BezorgApp kun je gebruiken voor bestellingen van de website en app, Thuisbezorgd.nl en bestellingen die handmatig ingevoerd zijn in de kassa.

Sitedish is continu bezig om haar product door te ontwikkelen. Heb je een verzoek, of vind je een bug? Laat het ons weten via sitedish.nl!

*************OVER SITEDISH.NL*************
Sitedish biedt een totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants bestaande uit:

1: Website
2: Kassa
3: App

We staan bekend om onze scherpe prijsstelling en goede, persoonlijke service. Kijk eens op www.sitedish.nl!

Novità

Versione 2.5.3

Nu ook opmerkingen, bestelnummer, betaalwijze etc. bekijken in de app

Privacy dell’app

Lo sviluppatore, SiteDish.nl, non ha fornito a Apple dettagli sulle proprie procedure per la tutela della privacy e il trattamento dei dati. Per ulteriori informazioni, consulta l’informativa sulla privacy dello sviluppatore.

Dettagli non forniti

Lo sviluppatore dovrà fornire dettagli sulla privacy quando pubblicherà il prossimo aggiornamento dell’app.

Supporto

  • “In famiglia”

    Se “In famiglia” è stato attivato, fino a sei membri della famiglia potranno usare l’app.

Altre app di questo sviluppatore

Ti potrebbe piacere