スクリーンショット

説明

Nooit meer verrast worden door een regenbui? Bekijk dan altijd eerst de Buienradar en de regen grafiek voordat je op pad gaat!

De Buienradar app opent met de radar van de 3-uursverwachting of de 24-uursverwachting. Op deze radarbeelden kan je zien of er straks, of in de komende 24 uur regen gaat vallen. Onder de radar vind je de regen grafiek. In deze grafiek kan je precies zien wanneer het gaat regenen en hoe veel (in millimeter). Als je een nóg gedetailleerder beeld wil zien kun je drukken op het vergrootglas om in te zoomen op jouw woonplaats (tot op straatniveau!).

De Buienradar app is geschikt voor iPhone, iPad en Apple Watch. Via de Apple Watch kun je in één oogopslag zien of je nu naar buiten kan. Via de handige widgets (met regen grafiek voor jouw huidige locatie) kan je in je vandaag-scherm snel zien of het binnenkort gaat regenen zonder de app te openen. De widget is nu óók te zien met 3D touch: druk iets harder op het app-icoon van Buienradar in je app-overzicht om de widget te laten verschijnen.

Naast de Buienradar zijn er ook andere radars en weerkaarten te vinden in onze vernieuwde app:
- Motregen
- Zon
- Satellietbeelden van NL
- Onweer
- Pollen (hooikoorts)
- UV
- Muggen
- BBQ
- Temperatuur
- Gevoelstemperatuur
- Grondtemperatuur
- Wind
- Mist
- Sneeuw
- Europa Buienradar
- Europa Satellietbeelden

Daarnaast werken onze meteorologen meerdere malen per dag het geschreven weerbericht bij, zodat het altijd actueel is.

In de tabel “Komende uren in” kun je voor jouw gekozen locatie (óók voor buitenlandse plaatsen) een uur-tot-uur voorspelling vinden van de temperatuur, het aantal millimeter regen per uur, de neerslagkans, de windrichting en de windkracht.

Naast onweer, zon, sneeuw, wind en temperatuur kaarten tonen we onderaan in de app ook de actuele gevoelstemperatuur, zonintensiteit, luchtdruk, luchtvochtigheid, windstoten, en zichtafstand voor je favoriete locatie. Tevens kun je hier ook de precieze tijden van de zonsopgang en de zonsondergang zien.

Ook bieden wij seizoensgebonden radarkaarten aan. Zo kan je in de zomer gebruik maken van onze pollen- en muggenradar, om tijdig melding te krijgen wanneer het verstandig is je klamboe op te hangen. In de winter hebben we uiteraard onze sneeuwradar, die je informeert over winterse neerslag, maar ook een kaart speciaal voor de grondtemperatuur die je waarschuwt voor nachtvorst aan de grond.

In de “14-daagse” tab kan je in een grafiek voor de komende 14 dagen de weersverwachting bekijken. Dit kan je ook weergeven in een lijst: een verwachting van uur tot uur, voor de komende 7 dagen gedetailleerd, en een gemiddelde voor de 7 dagen erna.

In “Meldingen” kun je een regenmelding (gratis push notificatie) aanmaken zodat je direct een bericht krijgt zodra wij met voldoende zekerheid kunnen zeggen dat er bij jou thuis of op jouw favoriete locatie een regenbui gaat vallen. Ook kun je een dagelijks weerbericht instellen voor jouw locatie. Je kunt deze meldingen aanpassen naar de tijden en locaties waarvoor jij een regenmelding wil ontvangen, bijvoorbeeld in het weekend en/of doordeweeks.

Als je liever geen advertenties wil zien bieden wij het Buienradar Plus abonnement aan voor €3,49 per jaar.

Voor meer informatie bekijk onze gebruiksvoorwaarden:
https://privacy.rtl.nl/gebruikers-voorwaarden.html

En onze privacy- en cookiestatement:
https://privacy.rtl.nl/privacy-statement.html

We zijn met jullie hulp continu bezig om Buienradar nog actueler, betrouwbaarder en sneller te maken. Heb je suggesties om Buienradar nog beter te maken? Stuur ons dan een berichtje via het feedbackformulier in de app. Bedankt!

新機能

バージョン 4.1.0

Deze keer hebben we voor Buienradar Plus abonnementhouders een aantal bugs opgelost. Daarnaast kan je ook weer inzoomen op de -1 uur Buienradar kaart!

We horen altijd graag wat je er van vindt! Geef je mening via het feedback formulier in de app, stuur ons een email via appsupport@buienradar.nl of laat een review achter.

評価とレビュー

5.0/5
5件の評価

5件の評価

Appのプライバシー

デベロッパRTL Nederland B.V.は、Appのプライバシーに関する取り組みを以下のように明示しています。これにはデータの取り扱いを含む場合もあります。 詳しくは、デベロッパプライバシーポリシーを参照してください。

ユーザのトラッキングに使用されるデータ

次のデータは、他社のAppやWebサイト間でユーザをトラッキングする目的で使用される場合があります:

 • ID
 • 使用状況データ

ユーザに関連付けられたデータ

次のデータは収集され、ユーザの識別情報に関連付けられる場合があります:

 • ユーザコンテンツ
 • ID
 • 使用状況データ

ユーザに関連付けられないデータ

次のデータは収集される場合がありますが、ユーザの識別情報には関連付けられません:

 • 位置情報
 • 使用状況データ
 • 診断

プライバシーの取り組みは、ご利用の機能やお客様の年齢などに応じて異なる場合があります。詳しい情報

サポート

 • ファミリー共有

  ファミリー共有を有効にすると、最大6人のファミリーメンバーがこのAppを使用できます。

他のおすすめ