Screenshots

Description

Narodni muzej Crne Gore je javnа ustanova kulture koju čine četiri posebne muzejske jedinice: Istorijski, Etnografski, Umjetnički i Arheološki muzej, smješteni na Cetinju. U ovom muzejskom kompleksu, smještenom u istorijskom jezgru crnogorske prijestonice, pohranjeni su najznačajniji materijalni i duhovni tragovi egzistencije crnogorskoga naroda, a djelimično i ostalih naroda koji žive na teritoriji današnje Crne Gore.
Narodni muzej baštini predmete od izuzetne vrijednosti i velikog značaja za istoriju Crne Gore, kao svjedočanstava njenog državnog, nacionalnog i kulturnog identiteta, multietničnosti i multikulturalnosti. U riznicama Narodnog muzeja leži kulturno blago, dokumenti i predmeti koji svjedoče hiljadugodišnjoj istoriji

iOS aplikacija “Narodni muzej” omogućiće građanima i turistima da na brži i jednostvniji način dobiju relevantne informacije o svim muzejskim jedinicama u okviru Narodnog muzeja Crne Gore.
Svaki muzej sadrži kratak opis i daje mogućnost pregleda fotografija objekta i važnih eksponata u istom, kao i sve ostale važne informacije: cijene ulaznica, kontakt, radno vrijeme i mape.

Aplikacija je osim na crnogorskom, dostupna i na engleskom jeziku.

What’s New

Version 1.1

Name change.

Information

Provider
Amplitudo d.o.o.
Size
44.8 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 12.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Croatian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like