Screenshots

Description

Rabo PinPin: de coolste zakgeld-app

Rabo PinPin is de coolste zakgeld-app. Rabo PinPin is speciaal voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar én ouders.

• Kinderen leren met Rabo PinPin op jonge leeftijd verstandig met geld omgaan. Dat is belangrijk voor later. De augmented reality pinguïn leert kinderen spelenderwijs en in een veilige omgeving over geld.
• Voor ouders is Rabo PinPin een handige Zakgeldhulp die helpt in de opvoeding over geld. Dat is fijn, want jong geleerd, is oud gedaan.

Koppel Rabo PinPin met de rekening van je kind

Door veel met Rabo PinPin te spelen en voor PinPin te zorgen, leren kinderen in een veilige omgeving hoe het is om virtueel geld te verdienen, te sparen en uit te geven. Zo maakt Rabo PinPin de waarde van geld tastbaar.
Rabo PinPin wordt nog leuker na het koppelen van de Rabo JongerenRekening. Kinderen zien vanaf dan altijd veilig het geld op de rekening. Ook houden kinderen digitale spaarpotjes bij. Geld uitgeven is niet mogelijk met Rabo PinPin.
Als de Rabo JongerenRekening niet aan de app is gekoppeld of als kinderen geen Rabobank betaalrekening hebben, kunnen kinderen om de dag tien minuten met Rabo PinPin spelen om zo de wereld van PinPin de pinguïn te ontdekken.

Zakgeldhulp voor ouders

Voor ouders is Rabo PinPin een handige Zakgeldhulp die helpt in de opvoeding over geld. Als ouder kan het soms lastig zijn om hierin de juiste keuzes te maken. De Zakgeldhulp helpt je daarbij.
Ouders kijken makkelijk mee en zien of er pegels bij zijn gekomen, worden gespraad of zijn uitgegeven.
De Zakgeldhulp informeert ouders over het belang van omgaan met geld op jonge leeftijd, voorziet hen van waardevolle informatie en biedt instrumenten om kinderen al op jonge leeftijd verstandig te leren omgaan met geld.

Marker nodig?

Om met PinPin te spelen heb je voor een aantal telefoons en smartphones een speciale PinPin marker nodig. Door deze te scannen, komt PinPin tevoorschijn en kun je met PinPin spelen en het eigen geld op de rekening inzien. De marker is te downloaden op www.rabobank.nl/pinpin.

Meer informatie

Lees meer over Rabo PinPin op https://www.rabobank.nl/pinpin

Hulp nodig?

Neem contact op met uw eigen Rabobank via https://www.rabobank.nl/particulieren/servicemenu/naaruwbank/

What’s New

Version 1.11.3

• PinPin is op een aantal telefoons en smartphones vanaf nu te spelen zonder marker. Voor alle andere toestellen kan de marker nog wel worden gebruikt.
• Vanaf PinPin kan iedereen, op elke smartphone of tablet, meteen door naar “mijn geld”, zonder gebruik te maken van een marker.
• De Zakgeldhulp voor ouders is vanuit het beginscherm toegankelijk en is voorzien van nieuwe, handige informatie.
• Er is een aantal verbeteringen toegevoegd en bugs opgelost.

Information

Provider
Rabobank Nederland
Size
300.9 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Rabobank
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer