Screenshots

Description

Spots Today - met Spots heb jij direct inzage in de beschikbaarheden van kappers in jouw directe omgeving. Een afspraak is eenvoudig gemaakt in drie stappen.

Wanneer gebruik je Spots?

- Als je last minute geknipt wilt worden
- Als je in een onbekende omgeving bent en geen idee hebt welke salons in je buurt beschikbaar zijn.
- Als je efficiënt een beschikbare kapper wilt vinden, zonder te hoeven bellen of zoeken binnen google.
- Als je op basis van jouw voorkeuren een kapper zoekt die vandaag beschikbaar is.Geselecteerd op basis van uw locatie

Spots is de meest eenvoudige manier om op zoek te gaan naar jouw knipbeurt van vandaag. Download de app en zie in één overzicht waar jij vandaag nog bij jou in de buurt terecht kan. In de app vind je alle informatie over de salon zoals afstand, prijs en beschikbare tijden. Het aanbod van kapsalons die worden weergegeven zijn geselecteerd op basis van jouw locatie. Heb jij een voorkeur voor een salon? Vul dan de naam in van de salon en zie direct of jij daar vandaag nog terecht kan.

Behandelingen op maat

Elk kapsel vraagt een unieke behandeling. Spots houdt er rekening mee dat jij als klant specifieke eisen kan hebben met betrekking tot jouw nieuwe kapsel. Om die reden is er de gelegenheid om met de filterfunctie het aanbod van salons te beperken tot salons die aansluiten bij jouw wensen zoals barbiers, black-hair of geschikt voor kinderen.

Een breed bereik van salons

Spots specialiseert zich in het aanbod van prompte lege plekken. Hierdoor ligt Spots niet in het vaarwater van online agenda aanbieders. Dit maakt het mogelijk om alle salons aan te sluiten ongeacht de aanbieder van hun online agenda. Hierdoor kan de app op termijn het breedste aanbod van salons garanderen.

Licht jouw favoriete salon uit

Tevreden over je behandeling? Markeer de kapsalon dan als favoriet. Door de salon als favoriet te markeren, zal bij het volgende moment van gebruik eerst de beschikbaarheden van deze salon worden weergegeven totdat de salon wordt ontdaan als favoriet.

Eerst Groningen, dan Nederland

Om ervoor te zorgen dat Spots voor een ieder die de app gebruikt zoveel mogelijk beschikbaarheden kan garanderen, zal Spots te beginnen alleen te gebruiken zijn in de provincie Groningen en stapsgewijs beschikbaar worden gemaakt voor de rest van Nederland.

What’s New

Version 1.0.8

Fixed a bug with not showing barbers who had null Last Name.

Information

Provider
Best4u Group B.V.
Size
86.6 MB
Compatibility

Requires iOS 11.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like