iPhone Screenshots

Description

Kære dig,
Måske kender vi ikke hinanden endnu, men jeg tænker, at du er eller har været presset eller stresset i din hverdag og måske i dit liv, siden du har fundet frem til denne APP.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig til at genfinde din indre ro, glæden i din hverdag og til at leve dit liv uden stress.

Det, jeg vil præsentere dig for i denne APP, er altså ikke bare et plaster på såret eller et quickfix, så du lige kan hænge i med neglene, mens din hverdag og dit liv bliver ren overlevelse! Nej, det er til dig, der ønsker at bruge mine redskaber til at få mere energi, overskud og glæde nu og på den lange bane. I din hverdag og i resten af dit liv.

Du vil måske ændre dit mindset undervejs og finde tilbage til dine egne værdier, så du aldrig mere har lyst til at presse dig selv, som du måske har gjort indtil nu.
Til gengæld kan livet uden stress, med energi, overskud, nærvær, glæde og livskvalitet blive dit - hvis du tør at gøre noget andet, end du plejer og holde fast og holde ud.

Det at blive stressfri er nemlig ingen dans på roser, det er en proces med op- og nedture ligesom livet generelt. Men det kræver at du har modet til at tage det første skridt! Til gengæld lover jeg dig, at når først du går helhjertet igang, vil du opleve, at det vokser - livet uden stress er et valg.

Valget er dit, og muligheden ligger lige nu for dine fødder. Det handler ikke om at finde en genvej til lykken - det handler om at finde lykken inde i dig, når du lever dit liv ud fra dine værdier, dine drømme og dine behov. Så mærker du lykken spire og gro, og så har du så meget at give til dine kære.

Jeg har selv gået vejen, du skal gå, så jeg ved, det er en spændende, hård, lærerig og berigende rejse, du skal ud på.

Hvis du vælger at tage det første skridt, vil jeg støtte dig på vejen med min viden og mine redskaber, som jeg har gjort tilgængelige for dig i denne APP. Jeg ved, det virker, for mig selv og alle mine kursister har gået vejen før dig. Det er lige til at gå til, og har du brug for mere, er du altid velkommen til at skrive til mig på info@stresslaege.dk.

Jeg ønsker dig en god rejse på din vej til dit liv uden stress.
De kærligste hilsner
Trine Rønnov
Stresslæge

What’s New

Version 1.0.4

• Ny forbedret stress test med hukommelse
• Ny online medlemsklub

Send gerne feedback til info@stresslaege.dk

Information

Seller
Stresslæge.DK ApS
Size
16.6 MB
Compatibility

Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Pro version USD 17.99

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like