iPhone Screenshots

Description

Vizualizează și personalizează-ți orarul studiilor. Vezi orarul și locația cursurilor, a seminariilor și a laboratoarelor obligatorii și facultative. Alege ziua, ora și grupa de studiu. Găsește rapid sala de curs. Află numele profesorului. Salvează orarul personalizat. Nimic mai simplu!

Student Plan este o aplicație dezvoltată pentru studenții Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai de către 4 studenți, pe durata programului de internship Yardi România.

Descarcă aplicația și crează-ți profilul de student bifând facultatea, anul de studiu, secția, grupa și limba de studiu. În funcție de acest profil îți vei putea vizualiza și personaliza orarul.

Adaugă, modifică, șterge din orarul personalizat cursurile, seminariile, laboratoarele obligatorii sau care te interesează.

Dorești să schimbi grupa de seminar? Nimic mai simplu, bifează grupa preferată și salvează opțiunea personalizată.

Mai mult, aplicația oferă detalii despre fiecare curs / seminar / laborator, incluzând numele profesorului, clădirea și sala în care se desfășoară, precum și orientarea pe hartă a locației.


Student Plan este o aplicație realizată sub îndrumarea software developerilor Yardi România, în parteneriat cu Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

What’s New

Version 1.1.1

bug fixes and improvements for iOS 13

Information

Provider
Property Research Partners
Size
36.1 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Romanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like