iPhone Screenshots

Description

Sabies que a l'Antiga Grècia i al Surrealisme de Dalí els separen tan sols 24 km? O que pots anar a peu des de l'Imperi Romà fins la casa de Pau Casals? Sabies que pots creuar-te amb Gaudí i Picasso pel mateix barri de Barcelona?

Decarrega't Vibra i connecta't amb la riquesa cultural de Catalunya, amb la teva cultura. Descobreix nous artistes i edificis emblemàtics a prop teu. Visita exposicions increïbles, gaudeix de festivals de música únics o emociona't amb tradicions d'arreu. Amb Vibra tu decideixes com i quan viure la cultura.

Vibra és tota l'agenda cultural de Catalunya en una sola app. Redescobreix el teu univers cultural i vibra amb les arts escèniques, concerts, exposicions, patrimoni i festes.


Viu experiències
La Cultura apareix de sobte, en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Vibra recorda totes les experiències que has viscut per recomanar-te'n de noves, sempre adaptades als teus interessos. Contagia't de l'essència cultural catalana amb propostes curades d'acord amb el que has vist i t'ha fascinat. Perquè visquis experiències cada vegada més commovedores, més emocionants.

Mosaics
Tot personatge té una història amagada per ser explicada... Un Mosaic és l’espai virtual on explicar aquestes històries de cultura de manera inspiradora, curta i amb nous formats que explorin noves narratives. Vibra cura les històries culturals amagades més rellevants. En elles es troben vídeos, àudios i un relat que les fa addictives, reconnectant als usuaris amb experiències relacionades per aprofundir en els continguts.

Explora al teu voltant
Arts escèniques, música, cinema, exposicions, literatura, festivals... Localitza't al mapa de Vibra per descobrir totes les propostes culturals que tens al teu voltant. Siguis on siguis, coneix al detall els espais i les dates per construir el teu imaginari. Perde't entre un patrimoni apassionant i aprèn les tradicions més inversemblants del país. Explora nous trajectes per indrets meravellosos de Catalunya i endinsa't en experiències culturals que mai hauries pensat.

Inspira't
No saps què fer aquest cap de setmana? Vibra és el teu recomanador cultural per trobar propostes apassionants. Esdeveniments, mostres, autors o fotògrafs... Més de 30.000 experiències que t'haurien passat desapercebudes. Si creus que la Cultura és una font d'inspiració, Vibra és la teva app ideal.

Descarrega't Vibra. La cultura dins teu.

------------------

Avís sobre permisos dins l'app
Caldrà que activis el permís necessari per recomanar-te llocs i esdeveniments d'interès cultural segons la teva ubicació actual.

Informació legal
Vibra és la nova app del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Si vols més informació sobre la política de privacitat i l'avís legal, llegeix les condicions a la configuració del teu perfil dins l'app Vibra.

What’s New

Version 2.1.1

En aquesta actualització incorporem millores perquè segueixis gaudint, amb Vibra, la Cultura a Catalunya.

App Privacy

The developer, Generalitat de Catalunya, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data
  • Diagnostics
  • Other Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like