iPhone Screenshots

Description

VvAA in je broekzak
Snel en makkelijk in contact komen met een VvAA-adviseur, je stem laten horen over belangrijke onderwerpen in de zorg via Opinio of in contact komen met ervaren zorgverleners om van elkaar te leren. Dat én meer is de VvAA-app. Gebruik de app ook om exclusieve ledenvoordelen te checken. Van korting op hotels, dagjes uit tot en met speciale ledenactiviteiten. En vanaf nu heb je je digitale ledenpas ook altijd bij de hand. We maken je het graag zo makkelijk mogelijk: op jouw persoonlijke startscherm vind je de handigste features voor jou.
De app is volop in ontwikkeling en biedt je steeds meer informatie en diensten van VvAA.
Vraag een zorgverlener
Jij hebt een vraag. Bijvoorbeeld over een specialisatie, de hiërarchie in een ziekenhuis of de werk-privé balans van een fysiotherapeut. Je stelt deze vraag in de VvAA-app aan een “expert”: iemand die ervaring heeft binnen de zorg. Dit gaat zo:
1) Download de app
2) Kies een thema waarover je een vraag hebt
3) Vind een zorgprofessional met de juiste ervaring
4) Stel je vraag zo duidelijk mogelijk in een chat
5) Krijg antwoord van de expert
Iedereen is een expert. Ook jij. Download de app dus ook als jij graag de ervaringen die je hebt opgedaan wilt delen met je (toekomstige) collega’s. Zo bouwen we samen aan het grootste netwerk van zorgverleners in Nederland. Natuurlijk bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden.
Ledenvoordeel
Exclusief voor VvAA-leden zetten wij de beste deals op een rij. Deze variëren van kortingen op concerten, workshops, wijnen en meer.
Contact met VvAA-adviseurs
Via de VvAA-App kun je makkelijk en direct contact opnemen met een VvAA-adviseur over een VvAA dienst waar jij meer over wilt weten. Klik op contact en chat of bel met een adviseur.
Opinio
Dankzij jouw respons en input kan VvAA – als collectief dat al ruim 124.000 zorgprofessionals met elkaar verbindt – belangrijke onderwerpen in de zorg aankaarten en helpen werken aan oplossingen. Ook kunnen wij door je input onze dienstverlening verbeteren om jou en je collega’s weer beter van dienst te kunnen zijn.
Welke feature zou jij graag terugzien in de VvAA-App?
Laat het ons weten via app@vvaa.nl!

What’s New

Version 2.2.0

- De wijze waarop je een vraag aan een zorgverlener kan stellen is gewijzigd.
- Stel je servicevragen aan chatbot Vive. Kom je er niet helemaal uit? Start meteen een live chat met één van onze adviseurs.
- Vanuit de app krijg je voortaan een melding als er een nieuw Opinio onderzoek voor je klaarstaat.
- Bugfixes

App Privacy

The developer, VvAA Groep b.v., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like