e-Dogana 17+

Dogana e Kosoves

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Shkarkoni aplikacionin eDogana dhe bëhuni pjesë e fuqishme për të mbështetur shtetin ne rrugën e prosperitetit , duke mos mbyllur syte para gjerave te shëmtuara qe pengojne zhvillimin e drejtë .

Aplikacioni, do të përdoret nga qytetarët e Kosovës, e jo vetëm, për të njoftuar Doganën e Kosovës për kontrabandën, korrupsionin apo shkeljet tjera eventuale.
Qytetari nuk obligohet të zbulojë identitetin e tij personal, përjashtimisht me vullnetin e tij, dhe Dogana e Kosovës siguron qytetarët se të gjitha informatat, raportimet e pranuara nga qytetarët do ti trajtojë dhe mbrojë sipas Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Ligji për mbrojtjen e sinjalizuesve si dhe akteve tjera ligjore në Republikën e Kosovës.
Që informata të jetë me peshë, Qytetari mund të dërgojë edhe vendndodhjen nga ku ai / ajo raporton.

App Privacy

The developer, Dogana e Kosoves, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities