Tiplino 4+

Tipli s.r.o.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Szerezzen vissza pénzt az internetes vásárlás után több száz webáruházból. A dolog nagyon egyszerű. A Tiplino mobilalkalmazásában válassza ki a kedvenc webáruházát, kattintson rá, majd vásároljon úgy, ahogy megszokta. Ezután jóváírjuk a jutalmát a Tiplino-számlájára.
A jutalmakkal akár több tízezer forintot is szerezhet évente, ugyanis a webáruházak száma, amelyekben vásárolhat, nagyon magas. A Tiplinón megtalálja a legnépszerűbb webáruházakat, amelyek ruházatot, elektronikát, drogériát vagy éppen szállásokat kínálnak. A kínálatban megtalálja a népszerű és olcsó külföldi webshopokat is.
Hogyan működik? A webáruházak jutalékot fizetnek a Tiplinónak az új vásárlókért, a Tiplino pedig ennek egy részét jóváírja az ön számlájára. Ennek köszönhetően visszaszerezheti a vásárlása során elköltött összeg egy részét. Az alkalmazás teljesen ingyenes, a használatáért nem fizet egy forintot sem.
Az alkalmazásban talál információkat az aktuális kedvezményekről, illetve kedvezményes kuponokról és kódokról is, amelyek segítségével még több pénzt spórolhat a vásárlásai során.
Kezdje el használni a Tiplino mobilalkalmazását, és csatlakozzon a több százezer felhasználóhoz, akik rendszeresen szereznek vissza pénzt a vásárlásaikból.

What’s New

Version 1.8.5

- Small improvements
- Updating libraries
- Updating Google Sign-in

App Privacy

The developer, Tipli s.r.o., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping