Screenshots

Description

eLibrăria este o bibliotecă digitală de cărți audio din literatură română, realizată de Asociația Sfera Timișoarei – o organizație care susține comunitatea prin proiecte de educație, mediu și intervenție socială, alături de parteneri de încredere din mediul instituțional și privat.

Cărțile audio publicate în aplicația eLibrăria fac parte din programa pentru Bacalaureat la Limba și Literatura Română.

Mulțumim elevilor de la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara pentru că și-au luat din timpul lor și au înregistrat alături de noi, câteva dintre cărțile audio pe care le găsiți în aplicație.

Mulțumim echipei LogArt, coordonată de domnul Sorin Scurtulescu pentru realizarea ilustrației grafice a coperților de carte.

eLibrăria este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara în parteneriat cu Liceul Teoretic Special „Iris”, Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga”, In-tuition.ro, Editura Humanitas, Librăriile Cărturești și Stația de Cafea, din Timișoara.
Parteneri media: Radio România Timișoara, Szalt Stream

App Privacy

The developer, Sorin Szucsik, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like