Screenshots

Description

Tudor Vladimirescu (n. 1780, Vladimir, Țara Românească - d. 28 mai 1821, Târgoviște, Țara Românească) a fost domn al Țării Românești, conducător al Revoluției din 1821. Tudor Vladimirescu a influențat decisiv parcursul națiunii române, momentul Proclamației de la Padeș, județul Gorj, din 1821, fiind fundația statului modern român.


Oastea lui Tudor Vladimirescu era alcătuită din panduri, care erau țărani din Regiunea Olteniei și care au luptat pentru renașterea României.

Mișcarea revoluționară a lui Tudor Vladimirescu a avut ca obiective aplicarea unor reforme ale statului, înlăturarea regimului fanariot, sporirea autonomiei Valahiei și formarea unei armate naționale.


În anul 2021 se împlinesc 200 de ani de la Revoluția din 1821 condusă de Tudor Vladimirescu. Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație a lansat, cu acest prilej, un ceas în serie limitată, 200 de exemplare, pe cadranul căruia sunt reprezentante într-un mod stilizat elemente pandurii, simbolul regăsit și pe sabia lui Tudor Vladimirescu, inelul dăruit de părinți și cifre chirilice, scrierea vremii. Scanați cutia ceasului Tudor Vladimirescu pentru a vedea scena în care Tudor Vladimirescu se adresează mulțimii. Momentul este creat cu ajutorul realității augmentate. Utilizatorii pot vizualiza aceasta scena doar in cazul în care dețin cutia ceasului sau imaginea de invocare a obiectului 3D în scena Augmented Reality.


Pentru a putea utiliza aplicatia trebuie sa aveti cutia ceasului "Tudor Vladimirescu" sau sa printati separat imaginea care se gaseste in PDF-ul pe care-l puteti descarca din sectiunea "Instructiuni".

What’s New

Version 3.5

Description update and minor fixes.

App Privacy

The developer, Soft-Tehnica, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer