Screenshots

Description

Povestea OctoPlay este intr-o mare masura povestea fondatorului nostru si a baietelului lui diagnosticat cu tulburari de dezvoltare din spectrul autismului la varsta de 2 anisori. Ideea aplicatiei a aparut odata cu neajunsurile intampinate in procesul de recuperare. Listele lungi de asteptare si metodele terapeutice nepotrivite au dus la irosirea unui timp foarte pretios in recuperarea lui Eric. Intr-un final, au fost gasiti specialistii potriviti, dar si mai important, metodele eficiente in tratarea intarzierilor de vorbire.Cunostintele acumulate pe parcurs, relatia stransa de colaborare cu specialistii in logopedie si analiza comportamentala aplicata si echipa tanara si dornica sa foloseasca ultimele tehnologii software in beneficiul oamenilor, sunt ingredientele care fac din OctoPlay un produs unic in Romania.Am pus accentul pe:
- Validarea constanta a ideilor cu specialistii din domeniu
- Un nivel crescut de atractivitate pentru copii, prin folosirea hologramelor din realitate augmentata (AR) pe post de recompense
- Rapoartele de progres generate automat, pentru luarea celor mai bune decizii in timp util
- Colaborarea dintre parinti si specialistii din domenii diverse pentru eficientizarea procesului de recuperare
- Continut si recompense personalizate, in functie de preferintele si competentele copilului, pentru maximizarea potentialului


Primul joc disponibil in platforma se numeste “Cartonase memorabile”. Scopul principal este stimularea memoriei vizuale si auditive prin cele 130 de cartonase frumos colorate, insotite de pronuntia lor in limba romana. Cuvintele sunt special alese pentru a-l familiariza pe cel mic cu concepte folositoare, precum la ferma, in casa, instrumente muzicale si multe altele.

Cel de-al doilea joc, se numeste “Insula sunetelor”. Acesta contine inregistrari video cu pronuntia a aproximativ 2000 de sunete, silabe si cuvinte din limba romana. Copilul porneste intr-o calatorie in care colecteaza mesaje ferecate in sticlute, imita pronuntia din modelul video, uitandu-se la telefon ca intr-o oglinda si e recompensat cu o multime de surprize.


Globul de cristal prevesteste o paleta mai completa de jocuri, care abordeaza abilitati diferite: de la motricitatea și respirație, la discriminare-generalizare, până la folosirea cunoștințelor acumulate în propoziții și povestioare si chiar terapie la distanta.

Instaleaza aplicatia si fa-i cunostinta micutului tau cu un nou prieten. Octo o sa-l incurajeze sa depaseasca obstacolele mai grele, sa nu renunte atunci cand se demotiveaza si sa aiba o recuperare mai usoara si mai placuta.

What’s New

Version 2.7

Actualizăm OctoPlay cât mai des posibil pentru a-l face mai fiabil pentru tine. Această versiune include câteva remedieri de erori și mici îmbunătățiri.

App Privacy

The developer, Crafting Software Innovation, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

VoxiKids - Easy Speech
Education
ABC for kids RO
Education
Rito Kids: Letter Tracing
Education
Educație fără bullying
Education
ABC for kids (RO)
Education
NABU: Multilingual kids books
Education