Screenshots

Description

Aplicația mobilă a Companiei Financiare Prime Capital

Prin intermediul aplicației mobile de la Prime Capital ai posibilitatea:

* Să faci cunoștință cu produsele de creditare oferite de companie. Datorită unui calculator de credite simplu de utilizat poți afla rata spre plată, introducând suma banilor de care ai nevoie și termenul de creditare.

* Să soliciți online un credit pentru locuințe, reparație și afaceri. Selectează scopul creditului, suma de care ai nevoie, termenul și expediază forma de contact. Imediat solicitarea Dvs. de credit va fi recepționată de către un inspector și veți fi contactat pentru a primi detalii despre procesul de eliberare a împrumutului.

* Să afli ce-ti poți procura în credit, introducând rata spre plată pe care ti-o permiți să o achiți lunar.

* Să procuri imobile în credit. În aplicația mobilă de la Prime Capital poți găsi o listă de oferte imobiliare de la partenerii companiei atât în varianta albă cât și finisate. Pentru comoditatea Dvs în anunț este indicat aportul propriu de care veți avea nevoie și ratele lunare spre plată în cazul procurării imobilelor în credit. În rubrica Gajuri găsiți oferte imobiliare la preț avantajos. În cazul când nu ai găsit imobilul dorit poți depune o solicitare online. Compania Prime Capital va căută gratis apartamentul solicitat și va selecta cele mai bune oferte, după care vom merge împreună să vizităm apartamentele preselectate, iar tu ți-l alegi pe cel mai potrivit.

* Să accesezi Cabinetul clientului Prime Capital. Dacă ești deja client Prime Capital poți afla următoarea rata spre plată, soldul creditului, achitările în anul curent și cel precedent. Poți trimite un mesaj direct inspectorului tău de credit sau atașă și expedia fișiere. De asemenea poți solicita prin intermediul cabinetului o sumă suplimentară de bani.

* Să primești notificări utile, cu privire la ziua de plată, oferte de creditare și imobiliare noi ale Companiei Prime Capital, promoții desfășurate și multe alte lucruri interesante.

What’s New

Version 1.2.1

-fix bugs

Information

Provider
ICS PRIME CAPITAL SRL
Size
15.2 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like