Македонска Библиј‪а‬ 4+

Macedonian Bible

Digital.Bible

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Оваа апликација се концентрира на квалитетот на читање и ти овозможува на еден прекрасен начин да ја читаш Библијата на твојот.

Оваа апликација нуди начин на читање кој ги отстранува сите попречувања и ти дозволува да се фокусираш на самиот текст
вклучувајќи еден едноставен интерфејс за прегледување и пребарување на Библијата.

Можности:
- Начин на приказ со исклучени попречувања
- Пребарувај пасуси или клучни зборови
- Брзо префрлање до кое било поглавје или стих

What’s New

Version 1.1.22

2023 New Macedonian Translation

Ratings and Reviews

3.9 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

Geo trajkov ,

Проблем со компатибилност

Не може да се користат копчињата на горниот дел од екранот на iPhone 14 pro

Zabeleska ,

Zabeleska

Treba da napravite update na app
Ne raboti dobro na iphone 13…..

gjorgjievski ,

Многу добро составено

Одлично е, посебно дека можеш и да слушаш.

App Privacy

The developer, Digital.Bible, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Bibla Shqip
Reference
Kutsal Kitap
Reference
Bíobla
Reference
Ыйык Китеп
Reference
Kinh Thánh - Bible
Reference
Pobitro Baibel
Reference

You Might Also Like

Avtoskola S.Makedonija Testovi
Education
Macedonian M(A)L
Education
Macedonian-English Dictionary
Reference
Learn Macedonian Lang
Education
English To Macedonian Trans
Education
Stobi Audio Guide
Education