Screenshots

Description

мЗаедница (mZaednica) е мобилна апликација која на граѓаните им овозможува преку користење на своите мобилни телефони да комуницираат со локалната самоуправа и да влијаат врз активностите кои ги превзема општината. Апликацијата има три основни компоненти:

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИ,

СПОДЕЛУВАЊЕ НА ПРЕДЛОЗИ И

ПОКРЕНУВАЊЕ НА ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ.

Апликацијата нуди можност за:

Директна комуникација со локална самоуправа
Поврзување со сите корисници на мобилната апликација
Поврзување со социјалните медиуми
Апликацијата мЗаедница е дел од проектот “Вклучена младина за м-партиципација” е поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество, а го реализира Центарот за социјални иновации Блинк 42-21.

Овој проект е овозможен со поддршка од американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД) во рамките на проектот на УСАИД за Граѓанско учество. Содржината е одговорност на Блинк 42-21 и не ги изразува ставовите на УСАИД или Владата на Соединетите Американски Држави.

What’s New

Version 1.0.10

- Зумирање при клик на слика
- Поправка на почетна страница

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

анаанаана ,

Бришење пријавен проблем

Пријавен проблем и истиот е избришан без никаква реакција.
Апликацијата има потреба од статус на пријавен проблем или сугестија како граѓанинот би бил информиран за самиот процес на решавање на случајот или во мојот случај одговор зошто проблемот е избришан.

Information

Provider
MOVEO DOO
Size
13.1 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer