мЗаедниц‪а‬ 4+

Moveo DOO

Designed for iPad

    • 2.3 • 6 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

мЗаедница (mZaednica) е мобилна апликација која на граѓаните им овозможува преку користење на своите мобилни телефони да комуницираат со локалната самоуправа и да влијаат врз активностите кои ги превзема општината. Апликацијата има три основни компоненти:

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПРОБЛЕМИ,

СПОДЕЛУВАЊЕ НА ПРЕДЛОЗИ И

ПОКРЕНУВАЊЕ НА ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ.

Апликацијата нуди можност за:

Директна комуникација со локална самоуправа
Поврзување со сите корисници на мобилната апликација
Поврзување со социјалните медиуми
Апликацијата мЗаедница е дел од проектот “Вклучена младина за м-партиципација” е поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество, а го реализира Центарот за социјални иновации Блинк 42-21.

Овој проект е овозможен со поддршка од американскиот народ преку Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД) во рамките на проектот на УСАИД за Граѓанско учество. Содржината е одговорност на Блинк 42-21 и не ги изразува ставовите на УСАИД или Владата на Соединетите Американски Држави.

What’s New

Version 2.1.2

- двојазичност
- додадена нова општина
- поправена листа на пријави

Ratings and Reviews

2.3 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

Peceps ,

Одлична

Одлична апликација за користење.
3 ѕвезди бидејќи има некој проблем ако се затвори, на следното користење не го поминува првиот екран за одбирање на град, селекцијата е празна.

анаанаана ,

Бришење пријавен проблем

Пријавен проблем и истиот е избришан без никаква реакција.
Апликацијата има потреба од статус на пријавен проблем или сугестија како граѓанинот би бил информиран за самиот процес на решавање на случајот или во мојот случај одговор зошто проблемот е избришан.

App Privacy

The developer, Moveo DOO, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

SSM - Moi rabotnicki prava
Social Networking
American Corners
Lifestyle
Europe House
Social Networking
Radnička prava NEZAVISNOST
Social Networking
SSSS - Zaštita radnih prava
Social Networking
Drepturile salariatilor
Social Networking

You Might Also Like

Info Traffic
Productivity
Working Time U
Productivity
DigitalPOS Plus
Productivity
Takvimi
Productivity
Scan Document: PDF & share
Productivity
eventWorld
Productivity