24.mk 4+

DIGIMAK

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

24 Вести е телевизија која пред 11 години започна да зрачи во македонскиот етер.


Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот.

При пласирањето на информацијата се водиме од највисоките етички и новинарски стандарди.

Истовремено, нудејќи им на гледачите различен спектар на аналитички гледишта за општествените збиднувања, низ дебати и соочувања на ставовите.

What’s New

Version 1.1.0

Bug fixes.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

App Privacy

The developer, DIGIMAK, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Vesti mk - Site Vesti
News
Gorivo.mk - Cena na nafta
News
GlobiSot.Org - LAJME
News
A news - Lajme
News
Vesti Srbija - Naslovi.net
News
Gazeta Koha Jone
News