iPhone Screenshots

Description

Me BKT Mobile shërbimet bankare për individë, tashmë ofrohen te shpejta dhe te sigurta kudo dhe kurdo në telefonin tënd inteligjent pa qenë nevoja të shkosh në degët e BKT-së dhe pa nevojën e një kompjuteri.

Aksesi në BKT Mobile bëhet i mundur nëpërmjet një lidhjeje interneti, i ofruar nga çdo operator telefonik ose Wi-Fi.

Që të hysh në BKT Mobile ju duhet të përdorni të njëjtin numer klienti/fjalëkalim që perdorni në E-banking për Individ,Gjithashtu si klientë i ri mund të regjistroheni në BKT Mobile për here te pare me anë të numrit të klientit, dhe duke vendos te dhënat e kartës tuaj të debitit/kreditit (4 shifrat e fundit të kartës tuaj dhe PIN-in).

BKT Mobile ofron informacion mbi vendndodhjen e ATM-ve apo degës më të afërt të BKT-së pa patur nevojë të hysh në sistem.

Shërbimi ofrohet në dy gjuhë, Shqip dhe Anglisht.

Nëpërmjet BKT Mobile mund informohesh për llogaritë, kartat e kreditit apo depozitat e tua. Mund të kryesh pagesa të kartave të kreditit, faturave dhe rimbushjeve elektronike, transferosh para midis llogarive të tua, drejt llogarive brenda BKT dhe drejt bankave të tjera të nivelit të dytë që operojnë në Kosovë dhe llogarive me BKT Shqipërinë. Mund të hapësh llogari të reja dhe të kryesh këmbime valutore.

What’s New

Version 2.4.1

Permiresime me Rimbushjet me Mobile

Mobile TopUp Improvements

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Provider
BANKA KOMBETARE TREGTARE SH.A.
Size
75.8 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like