iPhone Screenshots

Description

Бесплатна мобилна апликација која те наградува за секој зелен километар - поминат пешки или трчајќи. Приклучи се кон предизвиците и освои директна награда од нашите локални бизнис - партнери. За секој километар поминат пешки или со трчање се добиваат поени кои се користат за добивање код за попуст кај некој локален бизнис. Приклучи се кон заедницата која ќе донесе позитивна промена во нашето општество. Challenger го користи Аpple Health за да ги следи Вашите акитивности.

What’s New

Version 1.0.6

Чекањето заврши! Oд оваа верзија, Challenger те наградува и за километрите поминати на велосипед!

Направивме интеграција со мобилната апликација Страва, и секој километар кој Страва ќе го измери - се презема и наградува во Challenger. Се што треба да направиш е да го поврзеш твојот Challenger профил со Страва. Тоа можеш да го направиш на табот Статистика.

Ratings and Reviews

4.3 out of 5
13 Ratings

13 Ratings

krume.dimov ,

Awesome!!!

Taking care of the environment and getting rewards for it? yes please 😊
Keep it up guys!

s.dimov ,

Awesome idea and app!

Awesome idea and an app to match. Keep up the good work guys. :)

Vlatko73 ,

За здрав живот

Пешачете за предизвик одлична апликација

App Privacy

The developer, Green IT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like