Screenshots

Description

Брзи онлајн кредити од Credissimo - водечка компанија за онлајн кредити во Република Македонија.

Производи:

Credissimo плус
- од 6 000 до 40 000 денари
- враќање на месечни рати од 3 до 13 месеци
- попусти за лојални клиенти

Credissimo до плата
- од 3 000 до 12 000 денари
- 0 % камата за секој прв кредит credissimo до плата, вратен во 15 дневен грејс период
- враќање од 15 до 30 денови со можност за рефинансирање

Пари за неколку минути со 3 брзи чекори:
- ја пополнувате кратката онлајн форма
- чекате неколку минути
- парите ги земате веднаш

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Credissimo, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.