Screenshots

Description

Брзи онлајн кредити од Credissimo - водечка компанија за онлајн кредити во Република Македонија.

Производи:

Credissimo плус
- од 6 000 до 40 000 денари
- враќање на месечни рати од 3 до 13 месеци
- попусти за лојални клиенти

Credissimo до плата
- од 3 000 до 12 000 денари
- 0 % камата за секој прв кредит credissimo до плата, вратен во 15 дневен грејс период
- враќање од 15 до 30 денови со можност за рефинансирање

Пари за неколку минути со 3 брзи чекори:
- ја пополнувате кратката онлајн форма
- чекате неколку минути
- парите ги земате веднаш

Information

Seller
CREDISSIMO PLC
Size
13.9 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Финансиското Друштво КРЕДИСИМО ДООЕЛ Скопје
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like