iPhone Screenshots

Description

Читај вести во движење. На омилената клупа во градскиот парк, во автобус, еднокатен или пак двокатен, градски и меѓуградски, на било кое место каде што твојот уред има интернет конекција.

За сите што сакаат да се „во тек“, а немаат време во неограничени количини, тука се „Топ темите на денот“. За останатите и за првите кога ќе сакаат да прочитаат нешто повеќе, тука се трите секции, уредно поделени во 26 категории, секоја со исфилтрирани новости на тема со името на категоријата.

Издвојуваме дека:
Неизмерно сме му благодарни на неуморниот RSS на Time.mk, којшто е главен извор на секоја вест појавена на вашите мали екрани.

Информирај се на време. Вести за iOS.

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
7 Ratings

7 Ratings

Davor Naumoski ,

Одлична апликација

Ја користам секојднево за читање на моите омилени категории. Поставувањето на омилената категорија е едноставно. Опцијата за споделување на вестите ми се допаѓа бидејќи со неколку допири на екранот ја споделувам веста на моите другари. Одличен дизајн и корисничко искуство. Секоја чест.

Isak Keyten ,

Ништо посебно

Обичен RSS reader лимитиран само на сајтот time.mk. Вестите не се целосни туку скратени, а "прочитај повеќе" отвара Сафари броусер. Ништо поразлично корисничко искуство од директно читање на вестите од time.mk преку броусер. UI-то е ок.

Information

Provider
Sasho Jadrovski
Size
27.1 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like