Screenshots

Description

Најдобрите зделки на попусти до 90% - www.grouper.mk
Mission
Мисијата на Grouper е да Ви помогне да најдете интересни активности во Вашиот град, без да ги испразните џебовите. Оставете ни нам да најдеме одлични понуди на попуст од 50% до 90% од оригиналната цена.
Description
1. Нашиот тим истражува низ целиот град со цел да најдеме најпогодни и примамливи зделки на попусти од 50% до 90% само за Grouper купувачите.

2. Секој ден нудиме една од овие ексклузивни зделки по неверојатни цени со огромен попуст.

3. Кликнете на “Купи” за да ја купите зделката.

4. Доколку се достигне минималниот број на купувачи, сите ќе ја добијат зделката и Вам ќе ви биде наплатено. Доколку не се достигне минималниот број на купувачи никој не ја добива зделката и нема да Ви биде наплатено. Можете да го проверите статусот на зделката на нашата страна во било кое време 24 часа на ден.

5. Кога зделката ќе биде прогласена за успешна (т.е. минималниот број на купувачи е достигнат), ќе ви биде наплатено и Gruper ќе ви го испрати купонот со кој можете да ја искористите зделката која сте ја купиле.

6. Излезете, забавувајте се и дојдете следниот ден да ја проверите следната неверојатна понуда!

What’s New

Version 4.4.0

Поправени ситни проблеми

Ratings and Reviews

2.8 out of 5
13 Ratings

13 Ratings

Rade mod ,

Losooo

Mnogu mal izbor Na ponudi imate... samo saati prodavate

AngNina ,

Buying a coupon is a piece of cake

Best Coupons & Discounts in Macedonia just a click away with this app

Matinoli ,

Very good

The app is perfect, work very good

Information

Provider
Vebspot Doo
Size
21 MB
Category
Shopping
Compatibility

Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Unrestricted Web Access
Copyright
© 2019 Grouper.mk
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like