Karti.com.mk 4+

Nextsense D.O.O.

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Преку оваа апликација ќе можете да изберете карти и да ги платите со платежна картичка за сите спортски, музички, културни и секаков друг вид на настани и фестивали. Дополнително, оваа апликација, Ви овозможува брз и лесен влез на настанот со користење на бар код/ QR код кој го добивате откако успешно ќе биде извршено плаќањето за Вашите карти, за оние настани каде оваа опција е овозможена од организаторот.

Зошто е корисна оваа апликација:
· Побрзо да купите карта за настанот што го сакате, и да го изберете седиштето што го сакате.
· Нема потреба од чување на готовина или барање на продажно место за да купите карти
· Зачувување на Вашата карта на телефон, за понатамошна употреба
· Купување на карти од телефон или таблет
· Можност за ексклузивна пред-продажба на карти за специфични настани само за корисниците на мобилната апликација
· За одредени настани, нема потреба од печатење на карти и чување на дополнителна хартија

ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ:
· Дадените цени во апликацијата се однесуваат за една карта, во MKD, со вклучен ддв.
· Името наведено при купување на картите треба да е исто со името на личната карта на лицето кое ги подига картите!
· За настаните со висок ризик, за зголемена сигурност, задолжително е да внесете број од лична карта при купувањето а подоцна со приложување на истата да ги подигнете картите од билетара.

What’s New

Version 1.2.0

Зачувување на платежни картички за најавен корисник, нивно управување и користење при следни нарачки.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Nextsense D.O.O., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

OneID
Productivity
Dnevnik online
News
Telegraf.mk најнови вести
News
Parking.MK
Travel
e-Vlada MK
Business
Nextsense eSign
Productivity

You Might Also Like

Cineplexx MK
Entertainment
MagentaTV GO
Entertainment
Xplore TV MK
Entertainment
mPLAY TV
Entertainment
Naxi Player Radio & Podcast
Entertainment
Socialite Events
Entertainment