Screenshots

Description

- Kuiz i Përgjithshëm është një lojë dinamike për të shpejtuar të menduarit tuaj dhe të ju ndihmojë të bëhet më të shpejtë dhe më të shpejtë.
- Një grup i pyetjeve dhe përgjigjeve për argëtim dhe të mësuarit me të gjithë familjen. Nuk e humbas atë.
- Ju mund te luani kur te doni pa pasur internet: ne autobus, metro apo ne zyre ose shtepi si offline, ...
- E gjithë kjo falas!
- Nese I dini te tera pyetjet, ju do te jeni nje Milioneri.
- Së fundi, drejtues në internet për të treguar atë që ju mori.

Fat të mirë!

*******************************************************
Gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni. Tuaja andaj na kontaktoni në email: QUIZ.GERMAN@GMAIL.COM
*******************************************************

What’s New

Version 2.5.0

- Rregullime difektesh
- Performancë e përmiresuar

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
174 Ratings

174 Ratings

Blondby ,

This app rocks!

This is the best app

Xhafo ,

Kot fare

Ska lidhje ky app. Me e veshtir pyerja e par se sa e fundit

dardanmiftari ,

Përkthimi katastrofë

Autori i aplikacionit nuk është shqiptar

App Privacy

The developer, HoaPV, has indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Location
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Purchases
 • Location
 • User Content
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Game Center

  Challenge friends and check leaderboards and achievements.

 • Family Sharing

  Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like