Screenshots

Description

Lojë Fjalësh është një lojë ku ju mund të gjeni dhe të plotësoni (Drag & Swipe) fjalët që kerkohen. Nëqoftëse fjala nuk është plotësisht e selektuar, pra nuk ka një ngjyrë karakteristike, atëherë ajo fjalë nuk kërkohet. Mund të ndodhe qe një fjalë të jetë e saktë por selektimi të jetë i gabuar. Kjo do të thotë që te provoni përseri të njëjten fjale por me një selektim ndryshe. Shpresojme që Fjalët e zgjedhura në më shumë se 180 Livele të mos jenë shumë te vështira. Për cdo rast mund të përdorni ndihmen, por kujdes nuk ka shumë të tilla!

Ju urojmë lojë te kendëshme!

What’s New

Version 5

Layout fix for newer Iphones

App Privacy

The developer, Ervis Lilaj, has indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like