m-banking by Stopanska banka 4+

Stopanska banka AD – Skopje

    • Free

Screenshots

Description

M-banking сервисот на Стопанска банка е дел од i-bank платформата која претставува пакет на самоуслужни банкарски услуги.
M-banking сервисот се користи со i-bank корисничкиот пристап и лозинка, односно истиот кориснички пристап и лозинка што се користат за најава и во e-banking сервисот на Стопанска банка.

Доколку се уште не сте корисник на i-bank сервисот на Стопанска банка, бесплатен кориснички пристап може да побарате и веднаш да добиете во било која филијала на Банката. Притоа може да добиете пристап само за увид во банкарските сметки и производи или да добиете софтверски или хардверски токен за едноставни плаќања на банкарските услуги преку компјутер (e-banking) или паметен телефон и таблет (м-banking).

Апликацијата е бесплатна и отворена за користење.

М-banking апликацијата Стопанска банка ви ги овозможува следните услуги:

• Пристап до Вашите сметки, состојбата и расположливите средства во секое време (преглед на состојба, промет за период, структура на картични трансакции, увид во извршените налози, напредно пребарување на налози и изводи и сл.)
• Креирање на ПИН код за поедноставно и побрзо најавување без да се компромитира безбедноста на вашите финансиски информации
• Најава со користење на биометриски податоци (отисок од прст и Face ID)
• Можност за автентикација со софтверски токен
• Користење на готови шаблони за брзи уплати на сопствени сметки, уплати за кредити и кредитни картички и други плаќања
• Користење на готови шаблони за брзо плаќање на режиски трошоци
• Извршување на налози за плаќање преку стандардните ПП30 и ПП50 обрасци
• Извршување на девизни налози и конверзија на девизи помеѓу Вашите сметки
• Пристап до информациите за личните банкарски производи, кредитни и дебитни картички, кредити, депозити, амортизациони планови, листа на уплати на кредити и сл.
• Можност за “on-line“ аплицирање за кредитни и дебитни производи на Банката 24/7
• Калкулатори за пресметка на кредитните и депозитните производи на банката
• Курсна листа со напреден преглед, меѓувалутен калкулатор, избор на курс и трендовски приказ на движењето на различни валути за период од 1, 3, 6 или 12 месеци наназад
• Лоцирање на банкоматите и филијалите на Банката со можност за креирање на локациска рута, увид во работното време на филијалите и нивните контакт податоци, лоцирање на најпопуларните трговци на рати без камата интернет продажни места
• Директен повик до 24/7 Контакт Центарот на Банката или поврзување со СБ преку FB, TW и другите социјални медиуми, како и следење на веб новостите на Стопанска банка.
• Нотификациско сандаче за прием на корисни push и веб известувања
• Пчелка – мобилно катче за најмладите со пристап до Боенка и едукативна игра “Пчелка“

What’s New

Version 4.2.9

*Minor bug fixes

Ratings and Reviews

2.6 out of 5
93 Ratings

93 Ratings

andritm.am ,

Update

This app need a new UI update, also u guys need to add services like ApplePay so we can pay via our phone. The Albanian language is also missing for a while!!

Banaa111 ,

Such a failure!

The app used to work with my face id when I checked my account, suddenly it started not working idk why. I forgot the pin and I can’t even reset it even though I am writing all the information required in the steps to restore the password!!
Such a bad job is done with this app, it has many other bugs as well, its frustrating! 🤦🏽‍♀️

basic1999 ,

it could be better

it crashes as soon as you want to use(token) and albanian language is missing,and not every word is in english.

App Privacy

The developer, Stopanska banka AD – Skopje, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contacts

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance