Mojot A1 4+

Vip operator DOOEL

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.


Мојот A1 ги нуди следните можности:


А1 постпејд корисници:
- следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
- промена на тарифа,
- приказ на состојбата на A1 Net Sef и Опција за размена,
- приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
- приказ на моменталната состојба за тековен месец како и детален приказ,
- плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
- активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- Дигитален техничар,
- Активација на Нетфликс пакети
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


А1 припејд корисници:
- следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
- важност на Вашата SIM картичка и статус на Вашиот припејд број,
- активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
- пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
- надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
- SOS надополнување од пријател,
- информации за најновите А1 понуди и услуги,
- пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.

Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

What’s New

Version 7.2

Features improvements and bug fixes.

Ratings and Reviews

3.7 out of 5
121 Ratings

121 Ratings

maverick03m ,

Ne moze da se logiram

Ne e vozmozno da napravam login, ni so email, ni so telefonski broj bidejki vrakja popup deka telefonskiot broj ne postoi, a ne moze ni da se napravi promena na password bidejki isto vrakja deka telefonskiot broj ne postoi za da se isprati sms poraka.

mile.milosheski ,

Mile B. Milosheski

great mobile app! keep up the good work!

Enis-Te ,

Login issues

The app doesnt log in at all and even if it logs in it logs out after one session which didnt happen before

App Privacy

The developer, Vip operator DOOEL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Financial Info
  • Location
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Takvimi Shqip
Utilities
Moj A1
Utilities
Moj A1 RS
Utilities
My A1
Utilities
Moj A1 HR
Utilities
Moj Telekabel
Utilities