Screenshots

Description

Мобилната апликација MojPat има цел на сите групи учесници во сообраќајот (пешаци, велосипедисти, возачи и мотоциклисти) да им овозможи од своја перспектива да ги идентификуваат и да ги пријават недостатоците на патиштата, притоа обезбедувајќи систематски, методолошки и трошковно ефикасен начин на собирање на податоци за недостатоците на локалните, магистралните и регионалните патишта во државата.
Сите пријавени недостатоци на патиштата, АМСМ со цел зголемување на безбедноста во сообраќајот, во форма на периодичен извештај, ќе ги доставува до надлежните институции за нивно отстранување, при што корисниците на мобилната апликација ќе можат да го следат статусот на пријавените недостатоци на локалните, регионалните и магистралните патишта, од статус на пријавени недостатоци од страна на корисник, преку статус на пријавени недостатоци до надлежни институции до конечниот статус на отстранет недостаток на пат.

What’s New

Version 1.1

- Мали поправки за iOS 11

Information

Provider
AMSM Uslugi Konsalting Doo Skopje
Size
25.2 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian, Macedonian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 AMSM
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like