Screenshots

Description

NaboTrailer er en app, der gør nabo-til-nabo trailerleje muligt. Nu er det ikke nødvendigt at eje en trailer, for du kan hurtigt og let leje én i nabolaget. NaboTrailer sørger tilmed for, at traileren er forsikret i låneperioden.
Som lejer skal du bare åbne appen og trykke på et trailerikon på kortet for at anmode om at leje en trailer - og herfra er du kun få klik fra at kunne hente en trailer i lokalområdet.

Appen er let at bruge, da den anvender din placering til at vise dig de trailere, som er tættest på dig. Herefter udvælger du den trailer, der passer til dit behov, og så trykker du dig igennem det korte booking-flow.
Betalingen sker med MobilePay eller diverse kreditkort, og det foregår i samarbejde med QuickPay, som opererer efter de nyeste sikkerhedsstandarder, når det gælder online betaling.

Som udlejer har du mulighed for at tjene penge på din trailer, men du kan også frasige dig din del af avancen, mod at prisen for lejer bliver sat ned, så kun betales for forsikring og servicegebyr. Dermed er NaboTrailer også relevant for de villaveje, der allerede deles om en trailer, men gerne vil have ordnede forhold omkring booking og forsikring.

NaboTrailer har som vision at arbejde for et lavere ressourceforbrug og understøtte det gode naboskab og lokalsamfundene. Det skal ske ved at gøre det nemt og sikkert for alle aldersgrupper at deles om ressourcer og omkostninger.
Af den grund arbejder NaboTrailer for, at der er en NaboTrailer på alle villaveje i Danmark, og at både udlejere og lejere får god gavn af tjenesten, hvormed man opnår mindre ressourcespild. Samtidig sparer husejere tid, som i stedet kan bruges på det, der er vigtigt.

Se mere på www.nabotrailer.dk.

What’s New

Version 1.0.5

For et forbedre brugeroplevelsen har vi flyttet NaboTrailer over i NaboGO-appen. Hent NaboGO i App Store, og log ind med de samme brugeroplysninger.

Information

Provider
West Soft Development ApS
Size
13 MB
Compatibility

Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like