iPhone Screenshots

Description

Her er den. Den nye medlemsappen din.

Nye felger. Sterkere motor. Lekre skinnseter. Mange bra oppgraderinger som dessverre ikke fikk plass i den nye appen. Men det du får, det er faktisk ganske bra, det også. La oss ta en titt.


Nytt design

Appen har fått en grundig overhaling fra forrige lansering i 2011. Vi synes denne er lettere å finne frem i og mye enklere å bruke. Hva tenker du? Last ned og prøv den.


Få mer ut av medlemsskapet

Med alle fordelene samlet på ett sted, kan du holde deg oppdatert på nye fordeler – og fordelene du bruker ofte. Du kan også oppdage fordeler du ikke visste du trengte.


Medlemskortet rett i lomma

Logg deg inn og hent opp medlemskortet ditt så det er klart dersom du vil ta i bruk en fordel, trenger medlemsnummeret ditt til en bestilling eller bare vil skryte litt.


Gi tilbakemelding rett i appen

Noe du savner? Er noe helt på trynet? Si i fra til oss i appen. Vi kan synes og mene mye, men det er deg, du som bruker appen og fordelene, vi gjerne vil høre fra. Du er med på å bestemme hvordan den skal bli.

Flere funksjoner kommer fortløpende.

What’s New

Version 1.2.0

Hei! Vi har justert på motoren og fikset litt på kartet, slik at det blir lettere å finne fordeler langs veien. For deg som kjører elbil betyr det at du snart også finner ladestasjoner i kartet. I historikken finner du også rapporter fra tester du har gjennomført på NAF-sentrene våre. Vi jobber hele tiden for å gi deg et viktig og relevant medlemskap. Vel frem!

Information

Provider
Norges Automobil-Forbund
Size
89.5 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like