Screenshots

Description

Radio Maria Albania app is a great tool to listen Radio Maria live (the main program and the program for America) and to get informed with its latest activities. You can also find the daily Liturgy of the Hours, the Liturgy of the Word and other useful informations which help everyone to be good christians.

"Radio Maria Albania" është një mundësi e shkëlqyer për të dëgjuar drejtpërdrejt Radio Marinë (programin kryesor dhe programin për Amerikën) dhe për tu informuar për aktivitetet e saj. Në këtë aplikacion mund të gjeni çdo ditë Liturgjinë e Orëve, Liturgjinë e Fjalës dhe informacione të dobishme që na ndihmojnë të lutemi e të jemi të krishterë të mirë.

What’s New

Version 1.1.7

Bug Fixing

Information

Provider
Shoqata Radio Maria
Size
54.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like