Reporter al 9+

BIRN Albania

Aplikacione.com

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Reporter.al është publikimi online i Rrjetit Ballkanik të Gazetarisë Investigative në Shqipëri – BIRN Albania.

Pas më shumë se shtatë vjetësh mbulimi të ngjarjeve më të rëndësishme nga Shqipëria për Balkan Insight, BIRN Albania hapi në Shtator 2014 faqen e saj në shqip, Reporter.al, për t’i ardhur më pranë lexuesit shqiptar. Në këtë faqe do të publikohen një pjesë e arkivës së artikujve që janë prodhuar nga BIRN ndër vite, si dhe lajme, analiza, komente dhe investigime të pavarura në kohë reale.

App Privacy

The developer, Aplikacione.com, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Opinion.al
News
Euronews Albania
News
Diaspora Shqiptare.al
News
Fjala.al
News
Scan Media
News
Info24 TV
News

You Might Also Like

Dosja
News
Lapsi
News
Pamfleti
News
A2 CNN
News
CNA | City News Albania
News
Buletin
News