iPhone Screenshots

Description

Винер Осигурување ви ја претставува својата мобилна апликација дизајнирана според вашите потреби. Оваа апликација ви овозможува лесен и безбеден пристап до следниве услуги:
- лесна локација на нашите филијали овозможена преку google maps
- новости и промоции
- директен контакт со нас преку нашите Facebook, YouTube и LinkedIn канали, како и Viber и email
и многу други корисни информации.

What’s New

Version 1.0.5

App improvements!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Milkamk ,

Milka

Great app!

Information

Provider
WINNER - VIENNA INSURANCE GROUP A.D.
Size
43.6 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like